Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580
Værd at vide inden du som pensionist låner penge på internettet - Hurtigtlaan
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580

Værd at vide inden du som pensionist låner penge på internettet

Som pensionist har du måske hørt omkring de mange historier, hvor pensionister er blevet afvist til at låne penge alene af den grund, at de er pensionist. Selvom der findes historier omkring dette er det sjældent, at bankerne direkte siger, at du ikke kan låne penge, som pensionist.

Der findes flere faktorer, som banker og låneselskaber kigger på inden de vælger at godkende eller afvise et hvad enten du er pensionist eller ej.

Inden du vælger at ansøge et lån som pensionist bør du finde ud af hvad disse faktorer er og gøre dig klar over hvorvidt de gælder i dit tilfælde.

De fleste låneselskaber bygger deres kreditvurdering af dig på flere forskellige faktorer. Bare fordi du måske ikke har én af faktorerne i orden betyder ikke, at du automatisk vil blive afvist hos alle låneselskaber.

Din økonomiske situation som pensionist er afgørende for dit lån

Inden du kan gå ud og tage et lån som pensionist er det vigtigt, at du har orden i din økonomi præcis, som alle andre, der gerne vil låne penge.

Afhængig af størrelsen på dit lån skal du kunne påvise hvordan du uden tvivl kan betale dit lån tilbage rettidigt. Stort set alle afvisninger af låneansøgninger sker pga. låneselskabet ikke mener, at låneansøgeren kan betale sit lån tilbage til tiden.

Pensionister har ofte en ekstra ting, som er vigtig at tage med i deres vurdering – årsindkomst. Nogle låneselskaber ønsker ikke at låne penge til personer, som er på en offentlig indkomst. Dette gælder også personer på SU, dagpenge o.l.

Da flere låneselskaber derudover også kræver en årsindkomst på over 200.000 kr. hvis du gerne vil låne over 50.000 kr. skal du være klar til at påvise, at din indkomst er høj nok til at betale dit lån tilbage.

Løbetiden på dit lån skal hænge sammen med din alder

Som pensionist vil du være ude for, at hvis du begynder at ansøge om større lån, men er godt oppe i årene vil du kunne blive afvist alene baseret på vurderingen af om du virkelig har mulighed for at betale dit lån af indenfor din levetid.

Læs også: HurtigtLaan.dk – Din guide til hurtige lån og forbrugslån på nettet

Det er en hård sandhed, men hvis du er godt oppe i årene er det desværre en ukendt faktor, som gør det mere usikkert for låneselskaberne at låne penge ud til pensionister.

Start altid med at prøve med et banklån

Inden du begynder at låne penge online anbefaler jeg altid, at du tager en samtale med din lokale bank først. Nogle gange vil du blive overrasket over hvor samarbejdsvillige de er.

Du kan ofte få bedre betingelser ved at tage et banklån end hvis du tager et lån online. Selvom det at låne penge online er nemmere og ofte hurtigere vil du finde ud af, at renterne på et banklån er langt lavere end den rente du kan få hos de forskellige forbrugslån online.