Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580
Få et lån på 10000 kr. hurtigt og billigt. Undgå SMS lån på 10000 kr.
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 580

Få gode råd med på vejen, når du skal låne 10.000 kr.

Et typisk beløb mange danskere vælger er mellem 5.000 kr. og 25.000 kr. Disse beløber tillader, at man enten kan få et forskud på ens løn eller kan få en lidt bedre ferie end hvad der umiddelbart er til på bankkontoen.

10.000 kr. ligger lige i midten og er et beløb mange danskere vælgere at låne. For at gøre det let for dig at finde ud af hvor du bedster låner 10.000 kr. har vi skrevet denne forholdsvis lille guide til dig.

Kan jeg bruge pengene til hvad jeg har lyst til?

Indenfor lånemarkedet er det meget få lån, som bliver direkte øremærkede til et givent formål.

Små lån, som fx inkluderer lån på 10.000 kr., vil ikke have nogle restriktioner for hvad du må bruge pengene på. Der vil ikke blive fulgt op på dig for at finde ud af om du faktisk har brugt pengene på hvad du har søgt pengene til i din låneansøgning.

Lånebeløber på under 50.000 kr. bliver ofte betegnet, som forbrugslån og du kan ikke blive stillet til ansvar for hvad du bruger disse beløber til.

Skal jeg typisk stille sikkerhed eller kan man låne 10.000 kr. uden sikkerhed?

De fleste låneudbydere kræver ikke, at du stiller sikkerhed for et lån på 10.000 kr. De låneudbydere vi har på HurtigtLaan.dk tilbyder alle, at du kan få et lån uden at stille sikkerhed.

Når du stiller sikkerhed vil du risikere at miste dine ejendele, som du har brugt til at stille sikkerhed med, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage.

Undgå så vidt muligt at stille sikkerhed for mindre lån

Det er vigtigt, at du undgår at stille sikkerhed for mindre lån. Du kan typisk ikke undgå at skulle stille sikkerhed for større lån, som normalt foregår ved din faste bank.

Forskellen på at låne penge i din bank og på at låne 10.000 kr. hos et mindre låneselskab er, at din bank gerne vil beholde dig, som kunde i mange år fremad.

Det mindre låneselskab er mere fokuseret på at tjene penge på dig her og nu, hvilket kan få dem til at være ligeglade med om de sender i inkasso eller inddriver nogle af dine ejendele.

Læs også: HurtigtLaan.dk – Din guide til hurtige lån og forbrugslån på nettet

De låneselskaber vi har på HurtigtLaan.dk kræver ikke sikkerhed og du kan derfor være sikker på ikke at miste dine ejendele, hvis du pludseligt ikke kan betale dit lån.

Hvad koster det at låne 10.000 kr.?

Der er flere ting, som du skal regne med, når du skal låne 10.000 kr. Heldigvis siger lovgivningen på lånemarkedet, at et låneselskab skal annoncere med hvor meget det koster at låne penge hos dem.

Det nytter ikke bare at vise ÅOP, men derimod skal hele prisen ved et lån regnes ud.

Når du skal finde ud af hvor meget det koster at låne 10.000 kr. skal du kigge på:

 • Debitorrenten
 • Oprettelsespris
 • Løbetid
 • Ydelse

Kender du disse 4 faktorer, så kan du udregne hvor meget et lån koster. Du kan typisk regne det ud via værktøjer på de enkelte låneselskabers hjemmeside.

3 eksempler på at låne 10.000 kr.:

L’EASY

 • Debitorrente: 26,08%
 • Oprettelsespris: 595 kr.
 • Månedlig ydelse: 557 kr.
 • Løbetid: 24 mdr.

Omkostninger i alt = 3.368 kr.


Selene Finans

 • Debitorrente: 21,7%
 • Oprettelsespris: 800 kr. (8% af lånebeløbet)
 • Månedlig ydelse: 582 kr.
 • Løbetid: 24 mdr.

Omkostninger i alt = 3.959 kr.

Onkel Bob

 • Debitorrente: 23,14%
 • Oprettelsespris: 500 kr. (5% af lånebeløbet)
 • Månedlig ydelse: 565 kr.
 • Løbetid: 24 mdr.

Omkostninger i alt = 3.560 kr.

Blandt disse 3 låneselskaber er der alligevel betydeligt med penge at spare ved at vælge den billigste låneudbyder.

Ønsker du mere information omkring hvordan du beregner og sammenligner priser ved forskellige lån kan du læse mere i vores guide her.

Hvad skal du tænke på inden du låner 10.000 kr.?

Inden du låner 10.000 kr. skal du tænke dig godt om. 10.000 kr. er et lånebeløb, som bestemt ikke er billigt.

Som du kan se, så er prisen for et sådant lån omkring 3.500 til 4.000 kr. Det betyder, at du vil skulle betale 35-40% ekstra for hvad du har lyst til at købe, når du låner pengene til at købe det for.

Hvis du nu ser en ekstra gang på det fjernsyn du måske ønsker at købe eller den ferie du ønsker at tage på. Er prisen stadig det værd, når den stiger med 40%?