Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0
Kviklån på internettet. Læs vores guide til kviklån og undgå SMS lån

Den komplette guide til dig, som overvejer at tage et kviklån

Et kviklån findes ikke rigtig i de normale betegnelser over hvad de forskellige låneformer hedder. Et kviklån er mest af alt bare et navn, som forskellige låneselskaber bruger til at navngive deres produkter.

Der er ikke den store forskel på hvor hurtigt du får dit lån udbetalt om det hedder et kviklån, forbrugslån eller minilån.

Alle tre navne er stort set de samme, men i denne guide har vi valgt at fokusere på kviklån, som kan udbetales hurtigt og ligger i den lave ende mht. hvor mange penge du kan låne.

Kviklån giver typisk lån fra 5.000 kr. til 25.000 kr.

Selvom der ikke findes nogle officielle grænser for hvad størrelsen på et kviklån kan være, så er der konsensus omkring, at de tilgængelige lånebeløber er:

Dette er typisk pga. det er de lånebeløber, som kan udbetales hurtigst muligt, da de ikke kræver særlig meget research eller sikkerhed for et låneselskab at udbetale.

Begynder du at bevæge dig over 25.000 kr. vil dit låneselskab normalt stille dig flere spørgsmål, der skal bruges til at finde ud af hvor sikre de er på om du virkelig kan betale deres lån tilbage.

Hvor kan jeg få et kviklån?

Der er adskillige låneselskaber i Danmark, som tilbyder, at du kan tage et kviklån hos dem. Der er både gode og dårlige låneselskaber, men dem vi vælger at føre på HurtigtLaan.dk har et godt ry i branchen.

De låneselskaber vi selv vil anbefale, at du kigger nærmere på indenfor kviklån er:

 • D:E:R Quicklån
 • Selene Finans
 • L’EASY
 • Ikano Bank
 • GE Money Bank
 • Pengeautomaten

Disse låneselskaber tilbyder kviklån mellem 5.000 kr. og 25.000 kr. (nogle af dem tilbyder også lån over 25.000 kr.).

Husk at kigge dit låneselskab efter i sømmene

Det er vigtigt, at du ikke bare hopper ud og låner penge hos det første og ”bedste” låneselskab, som du støder på. Der findes mange låneselskaber, der er ivrige efter at give dig et kviklån, men du skal undersøge låneselskabet inden du gør det.

En god huskeregel er at kigge efter følgende faktorer:

 • Hvad siger nyhederne om låneselskabet, hvis du Googler dem?
 • Hvordan er deres TrustPilot score?
 • Er deres hjemmeside flot?
 • Får du gode råd til at tage et lån på hjemmesiden?

Hvis låneselskabet igen og igen er i nyhederne omkring dårlige lån eller låntagere, som ikke har kunne betale deres lån tilbage bør du alvorligt overveje om det er det rette sted at låne penge.

Selvom du er ivrig efter at låne penge skal du tænke dig om, hvis du tidligere har fået et nej. Måske er der en årsag til, at de 5 første låneselskaber sagde nej til at låne penge til dig.

Det er dog de færreste personer, som bliver afvist, når de skriver en låneansøgning til et kviklån på under 25.000 kr. Så længe, at du er over 21 år og ikke er registreret i RKI vil de fleste udbydere gerne låne penge til dig.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved et kviklån?

Der er 3 huskeregler, som jeg gerne vil introducere dig for. Jeg håber, at du vil bruge dem inden du vælger at tage et kviklån igennem de låneselskaber vi har på HurtigtLaan.dk.

1. Aldrig tag flere kviklån på én gang

Der findes masser af skrækhistorier om personer, som har taget adskillige kviklån og inden har set sig om kan de ikke betale af på lånene hurtigere end renten gør gælden større.

I et specielt tilfælde havde en dansker betalt af på sin 213.000 kr. gæld igennem 8 år. Da han undersøgte hvor meget han skyldte til sidst fandt han ud af, at gælden var steget til over 250.000 kr.

Dette er grundet, at han ikke kunne betale sine lån hurtigere end, at renterne lagde til i den anden ende.

2. Husk at lægge et budget inden du tager et kviklån

En af de vigtigste øvelser du kan lave inden du tager et kviklån er at lægge et budget for dine finanser. Når du optager et kviklån skal du finde ud af hvordan du har planer om at betale det tilbage igen.

Hvis du bare tager et kviklån for at få det hele til at løbe rundt bør du kigge efter andre løsninger. Et kviklån bør kun bruges, hvis:

 • Du har en fast plan for hvordan du vil betale det tilbage igen
 • Ved præcis hvad du ender med at betale for dine låneomkostninger
 • Har ingen andre muligheder

3. Undersøg priserne hos flere forskellige låneselskaber inden du binder dig

Husk, at det ikke er forpligtende, når du sender en låneansøgning. Efter du har indsendt din låneansøgning kan du sagtens stadig sige nej til at modtage lånet.

Af denne årsag og mange andre vil jeg stærkt anbefale, at du kigger dig godt omkring, når du skal finde det billigste kviklån i Danmark.

Heldigvis skal låneselskaberne oplyse om priserne ved deres kviklån. Det er dermed langt lettere at finde ud af hvad dine låneomkostninger er end det var for bare få år siden.

Her er 3 eksempler på hvordan du finder ud af hvad kviklån priserne er:

1. Selene Finans

Selene Finans kviklån priser eksempel

Selene Finans oplyser meget tydeligt omkring hvad det koster at tage et kviklån hos dem.

2. D:E:R

DER quicklån priser eksempel

3. Pengeautomaten

Pengeautomaten kviklån priser eksempel

Pengeautomaten er en af de få låneudbydere, som ikke viser dig præcis hvad prisen for deres kviklån er.

Du kan dog forholdsvis let regne det ud ved at tage antal måneders løbetid og gange det med den månedlige ydelse:

 • 48 mdr. * 603 kr. = 28.944 kr.

Dernæst skal du bare tage det det totale tilbagebetalte beløb og trække dit lånbeløb fra:

 • 28.944 kr. – 20.000 kr. = 8.944 kr. Totale låneomkostninger

Hvordan finder jeg frem til det billigste kviklån?

Vi har her på HurtigtLaan.dk brugt meget tid på at hjælpe dig med at finde det billigste kviklån. Jeg anbefaler derfor, at du bruger vores låneboks til at finde det billigste lånetilbud.

Der er stor forskel på hvor meget det koster at tage et kviklån. For at illustrere dette vil vi vise hvor meget det koster at købe nogle typiske ting via et kviklån, som du tilbagebetaler over 12 mdr.

 • MacBook til 15.900 kr. bliver til 18.457 kr.
 • Ferie for 2 til Tenerife til 9.536 kr. bliver til 11.336 kr.
 • Nye møbler til 32.995 kr. bliver til 37.585 kr.

Prisen på et lån bliver dyrere desto længere løbetiden er. Dette er pga. rentesystemet. Hver måned bliver der lagt x antal procent af din gæld oveni. Desto længere det tager dig at betale tilbage desto flere gange vil du få lagt flere renteomkostninger til din gæld.

Hvor hurtige er kviklån fra ansøgning til udbetaling?

De fleste kviklån kan udbetales indenfor få dage fra du laver din låneansøgning. Enkelte låneselskaber annoncerer med, at du kan blive godkendt til et lån indenfor 15 min.

Det er de færreste, som faktisk rammer dette mål, men de fleste låneselskaber er ganske hurtige. Det er sjældent, at du skal vente mere end én dag på at blive godkendt til at kviklån.

Hvis du har samme bank, som dit låneselskab kan du i nogle tilfælde få pengene på din konto allerede samme dag, som du er blevet godkendt.

Hvorfor du bør holde dig fra SMS kviklån

SMS kviklån har fået et rigtig dårligt ry efter, at flere danskere var blevet fanget i en utrolig dyr gældsfælde efter at have taget et SMS kviklån.

Du skal for alt i verden undgå at tage et kviklån via SMS. Du kan ikke sammenligne priserne på et SMS lån ordentligt og dermed kan du ende med et lån, som koster langt mere end du lige havde regnet med.

De låntagere, som får et lån via SMS, er typisk rigtig pressede og vil bare tage det første og det bedste lån, som de kan finde. De låneselskaber, som tilbyder SMS kviklån udnytter disse enkeltpersoner og pålægger en kæmpe rente.

Din kassekredit kan være billigere end at tage et kviklån

Hvis du har mulighed for at tale med din bank om at få en kassekredit eller hvis du allerede har en kassekredit bør du prøve at se om du kan låne pengene via denne metode først.

En typisk kassekredit går fra 5% til 10% i rente. Et typisk kviklån fra et låneselskab går fra 20% til 35% i rente. Det bliver pludselig op til 8 gange så dyrt at låne penge via en låneudbyder på nettet end det er at gå til din bank.

Sørg for at udnytte alle muligheder inden du benytter dig af et kviklån – det betaler sig i den lange ende.