Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0
Lån 30000 kr., 40.000 kr. eller 50000 kr. hurtigt og billigt

Gode råd hvis du skal have et lån på 30000 kr til 50000 kr.

De typiske forbrugslån ligger mellem 5.000 kr. og 25.000 kr. I dette låneinterval har du absolut de største muligheder for at få et lån, men når du begynder at nå de lidt højere niveauer indenfor lån vil du begynde at se flere krav.

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på hvad kræver af dig før du kan låne mellem 30000 kr. og 50000 kr. i Danmark. Der er nogle andre krav til at kunne låne over 30000 kr. end der er hvis du bare vil låne 5000 kr., som gør, at du måske skal kigge lidt nærmere på hele markedet.

Hvilke krav skal du opfylde for at kunne låne mellem 30000 og 50000?

For at låne mellem 300000 og 50000 kr. vil du typisk blive kigget mere i sømmene end hvis du bare tager et lån på 25.000 kr. Låneselskaberne risikerer mere ved at låne højere beløbet til dig, men det betyder ikke, at det er synderligt svært at låne penge over 30000 kr.

De mest basale krav til dig, som låntager er følgende:

 • Du skal være over 18 år gammel
 • Du skal være dansk statsborger (eller have opholdstilladelse)
 • Du skal have dansk adresse, telefonnummer og CPR-nummer
 • Du må ikke være registreret i RKI

Opfylder du disse kriterier har du fået en basis adgang til lånemarkedet i Danmark. For at få adgang til de lidt højere lån over 30000 kr. skal du også opfylde følgende krav:

 • Du skal helst have en årsindtægt over 225.000 kr.
 • Du må ikke have misligholdt et tidligere lån eller have for store gældsposter
 • Din økonomi skal være sund og du skal have en klar plan for hvordan du kommer til at betale dit lån tilbage.

Flere af de danske låneselskaber annoncerer ikke direkte med hvor høj en årsindtægt du skal have for at blive godkendt til et lån mellem 30.000 og 50.000 kr., men de siger alle, at du skal have en fast indtægt.

Læs også: Den komplette guide til dig, som overvejer at tage et kviklån

Den endelige vurdering af om du kan låne penge hos dem vil dernæst være afhængig af om din økonomiske situation hænger sammen.

Hvis du har en indtægt på 150.000 kr. men bor hjemme og generelt har en god økonomi, så kan du hos nogle låneselskaber sagtens blive godkendt selvom du ikke har en rigtig høj indtægt.

Hvilke muligheder har du for at låne over 30000 hvis du er mellem 18 og 23 år

Dine lånemuligheder, når du er under 23 år er ganske formindsket end hvis du er over 23 år. Du har dog stadig et par fornuftige muligheder:

 • GE Money Bank – Aldersgrænse på 21 år
 • D:E:R LavrenteLån – Aldersgrænse på 20 år
 • Selene Finans – Aldersgrænse på 18 år
 • Lån Let – Aldersgrænse på 18 år

Af disse låneselskaber har GE Money Bank typisk den laveste rente, men også de højeste krav til dig. Både D:E:R LavrenteLån og GE Money Bank tilbyder dig en rente, som er baseret på din kredit vurdering.

Du kan derfor ikke være sikker på om du kan få den helt lave rente hos hverken D:E:R eller GE Money Bank. Har du dog en sund økonomi vil begge låneselskaber være fornuftige steder at ansøge om et lån mellem 30000 og 50000 kr.

Hvor meget koster et lån på 30000 til 50000 kr.?

Priserne på lån fluktuerer meget alt efter hvilket låneselskab du vælger at låne penge hos. Renterne og vilkårene hos låneselskaberne er vidt forskellige, hvilket gør det endnu vigtigere at sammenligne låneomkostningerne hos alle potentielle låneselskaber.

Din private kreditvurdering hos GE Money Bank og D:E:R LavrenteLån vil også være med til at ændre prisen på dit lån alt efter hvor god eller dårlig din vurdering er.

Løbetiden er en stor faktor i prissætningen af et lån

Da omkostningen af et lån bliver udregnet på basis af hvor store renter, der er på lånet, så har løbetiden en direkte (og stor) indflydelse på hvor det koster at låne pengene i sidste ende.

Dine renteomkostninger bliver udregnet én gang hver måned baseret på hvor meget du stadig skylder.

Læs også: Følg disse råd, når du skal have et lån som ung og undgå gældsfælderne

Hvis den årlige rente er 24% vil den månedlige rente være 2% (24% divideret med 12 måneder). Hver måned bliver dit resterende lånebeløb ganget med 1.02 (102%), som gør, at der løbende bliver lagt ekstra udgifter på dit lån.

Det er derfor naturligt, at hvis du lader dette regnestykke ske over 12 måneder i modsætning til 60 måneder, så vil prisen på dit lån være betydeligt lavere.

Benyt dig af ÅOP til at sammenligne priserne på lån

Når du skal sammenligne priserne på lån i størrelsesorden 30.000 til 50.000 kr. så er det vigtigt, at du indregner alle udgifter. Renten er nemlig ikke den eneste udgift.

Ifølge lovgivningen er et låneselskab forpligtet til at oplyse alle omkostninger ved et lån inden du ansøger. Dette gøres normalt via en procentsats kaldet ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

Udover renter tager de fleste låneselskaber også et gebyr for at oprette dit lån. Prisen for oprettelsen af et lån kan rangere mellem 500 kr. for mindre lån og op til flere tusind kroner, når du kommer op til de højere lån.

Fx tager Selene Finans 8% af lånebeløbet i gebyr, når du opretter, hvorimod GE Money Bank tager 3%. Hvis dit lån er på 50.000 kr. kan du derfor spare 2.500 kr. hvis du bliver godkendt til et lån hos GE Money Bank fremfor Selene Finans.

Når du skal sammenligne ÅOP tal er det vigtigt, at de lån du sammenligner har samme løbetid. Hvis løbetiden (eller lånebeløbet) ikke er de samme, så kan ÅOP potentielt vise forkert.

Hvilke låneselskaber tilbyder lån mellem 30000 og 50000 kr. online?

I Danmark er der flere låneselskaber at vælge imellem, når du gerne vil låne 30.000 til 50.000 kr. De bliver typisk opsat i to forskellige kategorier:

 1. Hårde krav til låntager og en lavere rente
 2. Få krav til låntager, men høj rente

Typisk kan du regne med, at du kan få lavere rente, hvis du kan blive godkendt til et lån hos de låneselskaber, som stiller forholdsvist høje krav til deres låntagere.

Indenfor disse to kategorier findes følgende danske låneselskaber:

Hårde krav til låntager og en lavere rente

 • GE Money Bank
 • Pengeautomaten
 • Ikano Bank
 • D:E:R Lavrente Lån

Få krav til låntager, men høj rente

 • Selene Finans
 • Lån Let

Du kan se en fuld liste over dine lånemuligheder indenfor 30.000 til 50.000 kr. her

Brug et lån på op til 50000 kr. til at betale klatgæld af

En hyppig måde at bruge et lån på 50.000 kr. på er ved at betale sin klatgæld af. Hvis du igennem tiderne har optaget flere forskellige mindre forbrugslån eller endda de lidt dyrere minilån, så kan det godt betale sig at tage et større lån og betale dem alle af på én gang.

Typisk kan du få en bedre rente, når du tager ét samlet større lån hos enten din bank eller ved et vilkårligt låneselskab online.

Ved at betale din gæld til forskellige låneselskaber af vil du dermed kunne spare ekstra penge hver måned, som du kan bruge til at betale din gæld af hurtigere.

Husk, at desto hurtigere du kan betale dit lån af, desto mindre vil det ende med at koste dig.

Spørgsmål og svar

Kan jeg låne 30.000-50.000 kr. hvis jeg er under 18 år?

I skrivende stund findes der ikke nogle låneselskaber, som låner penge ud til personer under 18 år.

Det er imod loven at låne penge ud til mindreårige, hvorfor du ikke vil kunne finde et lån, hvis du er under 18 år.

Kan jeg låne 30.000-50.000 kr. hvis jeg er registreret i RKI?

Nej, du kan desværre typisk ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI. Det bedste råd, hvis du virkelig har brug for et lån og er registreret i RKI, er ved at gå til din lokale bank.

Hos din bank kan du stille sikkerhed for dit lån og dermed får banken noget ekstra sikkerhed ved at give dig et lån. Det er ikke altid det virker, men hvis du har noget af værdi du kan stille i sikkerhed, så kan det være din eneste udvej.

Kan jeg låne 30.000-50.000 kr. uden at stille sikkerhed?

Alle låneselskaber på HurtigtLaan.dk tilbyder, at du kan låne 30-50.000 kr. uden at stille sikkerhed.

Det koster ekstra penge at stifte sikkerhed og ofte er det ikke besværet værd at bede om sikkerhed.