Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0
Lån 15000 kr., 20.000 kr. eller 25000 kr. hurtigt og billigt

Guide til at vælge det bedste lån mellem 15000 kr. og 25000 kr.

Et lån i størrelsesorden 15000 kr. til 25000 kr. omhandler en lånestørrelse, som passer til de fleste låneselskaber, der tilbyder forbrugslån.

Typisk vil lån helt ned til 10000 kr. kunne gælde for de samme tips, som vi har samlet i denne guide.

Hvilke krav skal du opfylde for at låne 15000 kr. til 25000 kr.

De typiske krav, der findes for at kunne låne mellem 15000 til 25000 kr. er ikke særlig strikse. Du vil oftest kunne finde låneselskaber, der befinder sig to forskellige ender af skalaen, når det kommer til krav.

I den ene ende af skalaen har låneselskabet meget få krav og et par af dem stiller slet ikke krav til, at du skal have en vis indtægt. Dette kan dog også ses i prisen på deres lån, som ligger en smule over hvad de andre låneselskaber tilbyder.

Du kan også regne med, at desto flere af de krav, der bliver stillet til dig, du faktisk kan opfylde, desto billigere bliver dit lån. Det er dermed ikke bedst altid bare at gå efter det letteste lån, da det letteste lån også er det dyreste.

De typiske krav for at kunne låne 15000 til 25000 kr. er:

 • Dansk statsborger med dansk adresse
 • Du skal være over 18 år
 • Du må ikke være i RKI registret

Hvis du begynder at gå til de mere strikse låneselskaber vil du kunne blive bedt om at opfylde de følgende krav:

 • Du skal være over 21-25 år gammel
 • Du skal mindst have en fast indtægt og gerne over 200.000 kr.
 • Du skal generelt have en sund privatøkonomi

Dine muligheder for at kunne optage et hurtigt lån mellem 15000 kr. og 25000 kr. er derfor ret høj, hvis du bare er villig til at betale en høj rente og ikke kan opfylde de højere krav.

Hvordan du kan låne 25000 kr. hvis du er under 23-25 år gammel

Hvis du er under 23 til 25 år gammel bliver nogle af dine muligheder for at låne penge lidt mindre, men du har stadig mange muligheder.

L’EASY og D:E:R

L’EASY og D:E:R har begge en minimumsalder på 20 år. Er du under 20 år kan du derfor ikke låne hos L’EASY og D:E:R.

Selene Finans og Lån Let

Selene Finans og Lån Let har begge en minimumsalder på 18 år, hvilket er de eneste to danske låneselskaber, der tillader lån til personer under 20 år.

GE Money Bank

GE Money Bank har en minimumsalder på 21 år og er det låneselskab, som har den laveste rente blandt de låneselskaber, der tilbyder lån til personer under 25 år.

Typisk tid før du kan få udbetalt et forbrugslån

Hvor lang tid der går før du kan få udbetalt et lån mellem 15000 kr. og 25000 kr. er meget forskellig. Da der er tale om et lidt højere lån end de typiske minilån kan du også forvente en vis forsinkelse.

De fleste låneselskaber vil godkende din låneansøgning samme dag, som den kommer ind. Selene Finans, Lån Let og GE Money bank er de tre hurtigste til at give dig et svar på din låneansøgning.

L’EASY og D:E:R er derimod de mest langsomme. De oplyser ikke en tidsramme for hvor hurtigt du bliver godkendt, men nævner, at det tager 4-6 hverdage før du kan få dit lån udbetalt.

Betal dit lån tilbage mellem 12 og X måneder

Hvis du låner mellem 15000 kr. og 25000 kr. kan du hos de fleste selskaber vælge mellem at betale lånet tilbage over 12 til 60 måneder.

Et fåtal af låneselskaber tilbyder lån i den størrelsesorden, der løber længere end 60 måneder (Selene Finans er den eneste undtagelse).

Til enhver tid du har mulighed for det skal du prøve at vælge en tilbagebetalingsperiode, der er så kort, som mulig.

Hvis vi tager Selene Finans, som et eksempel, så stiger prisen drastisk desto længere du vælger at tage et lån på 25000 kr.:

 • 12 mdr. = 5.373 kr. i låneomkostninger
 • 24 mdr. = 8.709 kr. i låneomkostninger
 • 36 mdr. = 12.212 kr. i låneomkostninger
 • 48 mdr. = 15.884 kr. i låneomkostninger
 • 60 mdr. = 19.720 kr. i låneomkostninger
 • 72 mdr. = 23.715 kr. i låneomkostninger

Forskellen på 12 mdr. og 72 mdr. er 18.342 kr. Der er mange penge at spare, hvis du bare vælger at betale dit lån af et år hurtigere.

Selvom låneselskaberne per automatik ikke tilbyder, at du kan låne penge i under 12 måneder kan du dog altid indfri dit lån før tid.

Iblandt de låneselskaber vi har her på HurtigtLaan.dk er der ikke nogen, som i skrivende stund tager nogle ekstra gebyrer, når du betaler dit lån ud før tid.

Brug ÅOP til at sammenligne priser på lån

Når du skal sammenligne priser på lån er den bedste målestok ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og inkluderer alle omkostninger, der findes ved et given lån per år.

Ved brug af ÅOP f ære misvisende. e lånebeløb og løbetid. Ellers vil det ære misoplyse alle omkostningerne ved det enkelte lån.

Ved brug af ÅOP får du derfor et retmæssigt billede af forskellene i prisen ved lån. Et godt eksempel er hvis et låneselskab annoncerer med en lavere rente end de andre låneselskaber, men tager 3 gange så mange penge i oprettelsesgebyr. I en sådan situation ville du skulle finde alle gebyrerne og mulige ekstraudgifter hos alle låneselskaber for retmæssigt at sammenligne priserne.

Ved at bruge ÅOP er låneselskabet lovmæssigt forpligtet til at oplyse alle omkostningerne ved det enkelte lån.

ÅOP fungerer dog kun, hvis du sammenligner lån, der har det samme lånebeløb og løbetid. Ellers vil det ære misvisende.