Warning: Declaration of Arrow_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/hurtigtlaan.dk/public_html/wp-content/themes/hurtigtlaan/functions.php on line 0
Få et lån på 5000 kr. hurtigt og billigt. Undgå SMS lån på 5000 kr.

Guide til at få det bedste lån på 5000 kr hurtigt

Når du skal låne 5000 kr. lander du lige midt imellem traditionelle forbrugslån, minilån og SMS-lån. Den øvre grænse for de fleste minilån ligger på 5000 kr. og ned nedre grænse for de låneselskaber, der tilbyder forbrugslån er typisk på 5000 kr.

Du står derfor med et væld af muligheder, når du gerne vil have et lån på 5000 kr.

Hvilke krav er der for at kunne låne 5000 kr.?

Der findes to forskellige kategorier af låneselskaber:

 • Låneselskaber uden deciderede kriterier
 • Strikse låneselskaber med høj aldersgrænse og årsindkomst

Hos de låneselskaber, der ikke har nogle deciderede kriterier findes, der indenfor kategorien forbrugslån:

 • L’EASY
 • D:E:R
 • Selene Finans

Indenfor kategorien minilån findes:

 • Folkia
 • Vivus.dk
 • Ferratum

Låneselskaber med højere krav

I blandt de mere strikse låneselskaber findes, der GE Money Bank og Ikano Bank, som tilbyder at låne 5000 kr. via internettet.
Deres krav for at godkende dig er følgende:

GE Money Bank

 • Min. 21 år gammel
 • Min. Årsindkomst på 240.000 kr.

Din endelige rente ligger mellem 9,95% og 18,95%, hvilket er afhængig af hvor god en økonomi du har.

Ikano Bank

 • Min. 25 år gammel
 • Min. Årsindkomst på 225.000 kr.

Ikano Bank har en lidt højere rente, men er tilgengæld fast. Den ligger på 17,1%.

Låneselskaber der tilbyder her og nu lån på 5.000 kr.

Hvis du gerne vil have dit lån på 5000 kr. her og nu gælder det om at lede efter låneselskaber, som har den hurtigste godkendelsestid og som du ved har samme bank, som dig selv.

Der er ikke nogle banker i Danmark, som kan overføre penge til dig, så du har dem på dagen du ansøger med mindre pengene bliver overført fra samme bank.

Overfører låneselskabet fra deres Nordea konto til din Nordea konto vil du kunne se pengene med det samme. Sker overførslen mellem to banker vil du oftest se en forsinkelse på én hverdag.

Når det er sagt er der bestemt låneselskaber, der er hurtigere til at låne penge ud end andre. De hurtigste låneselskaber er normalt dem, som ligger i kategorien minilån. Når du optager et minilån bliver, der normalt ikke stillet krav til dig og låneselskabet udfører kun en minimal vurdering af dit privatøkonomi.

Hvis du derfor søger et lån på 5000 kr. her og nu vil jeg anbefale, at du kigger nærmere på disse låneselskaber:

 • Folkia
 • Ferratum

Du kan se en fuld oversigt over dine muligheder for et lån på 5000 kr. ved at besøge vores låneoversigt.

5000 kr. over 30 dage eller 60 mdr.

Som tidligere nævnt har du mange muligheder online, når du gerne vil låne 5000 kr. Indenfor tilbagebetaling af dit lån har du to forskellige muligheder:

 • Betal tilbage indenfor 30-45 dage
 • Betal tilbage indenfor 12-60 måneder

Umiddelbart skal du altid søge efter at betale dine lån tilbage så hurtigt, som muligt for at undgå at betale unødige mængder penge tilbage i renter.

Du kan regne med, at jo længere dit lån løber, desto mere vil omkostningerne ved dit lån ende med at blive.

Uanset hvilket minilån på 5000 kr. du vælger vil det altid være billigere at betale tilbage over 30 dage end at tage et forbrugslån på 5000 kr. og betale tilbage over 12 måneder.

Hvor meget koster det at låne 5000 kr.?

Det koster altid penge at låne penge. Der findes et fåtal af låneselskaber, som tilbyder, at det første lån er gratis, men du kan ikke få et rentefrit lån på 5000 kr. nogle steder.

Vær også meget forsigtig med at tro, at rentefri lån er gratis, da gebyrer ikke er renter. Mange lån, der er mindre koster kun gebyrer og ikke renter. Det har længe været med til at forvirre kunder i lånebranchen, men det er ikke ofte vi ser dem længere.

3 regneeksempler på hvad det vil koste dig at låne 5000 kr.

Indenfor lån, som skal betales tilbage indenfor 12-44 måneder (forbrugslån):

 • Ikano Bank over 12 måneder = 1.999 kr. i låneomkostninger
 • L’EASY over 24 måneder = 2.054 kr. i låneomkostninger
 • Selene Finans over 12 måneder = 1.393 kr. i låneomkostninger

Indenfor lån, som skal betales tilbage indenfor 30-45 dage (minilån):

 • Folkia over 30 dage = 1.050 kr. i låneomkostninger
 • Ferratum over 45 dage = 1.800 kr. i låneomkostninger

Som du kan se er der ret stor forskel på hvor meget det koster at låne penge alt efter hvilket låneselskab du vælger og hvor lang løbetid du ønsker på dit lån.

Jeg anbefaler, at du tager et kig på vores komplette liste over lånemuligheder online inden du vælger et lån.

Spørgsmål og svar

Kan jeg låne 5000 kr. uden at stille sikkerhed?

Ja, du kan godt låne 5000 kr. uden at skulle sikkerhed. 5000 kr. er ofte et for lavt beløb til, at det er nødvendigt for låneselskabet at tage sikkerhed i dine ejendele.

Kan jeg låne 5000 kr. hvis jeg er i RKI?

Nej. Ingen af de låneselskaber vi har på HurtigtLaan.dk tilbyder lån til personer, som er i RKI registret. Selvom du skulle lande på hjemmesider, der annoncerer med lån på 5000 kr. trods RKI eller at RKI er ingen hindring, bør du være meget på vagt.

Alle låneselskaber påtager sig en vis risiko ved at låne deres penge ud. RKI er et register over personer, som ikke har kunne betale deres regninger til tiden og derfor er det en høj risiko at låne penge ud til personer i RKI.

Derfor kan du også regne med at skulle betale langt mere for et lån, hvis du allerede er i RKI og du kan ende i en gældsfælde, som du aldrig kommer ud af.

Kan jeg tage flere små lån på samme tid?

Rent lovmæssigt er der ikke noget, som holder dig tilbage fra at tage adskillige lån på 5000 kr. Der er dog flere årsager til, at du bør lade være med at tage flere små lån på samme tid.

1) Du er i strid med betingelserne hos flere låneselskaber. I betingelserne hos de fleste låneselskaber er der skrevet, at du ikke må have tidligere minilån hos andre låneselskaber. Et brud på dette kan medføre, at de kræver hele lånet tilbagebetalt med det samme, hvilket kan bringe dig i knibe.

Kan du ikke betale hele lånet tilbage med det samme vil du højst sandsynligt ende i RKI registret.

2) Det er hammer dårligt for din privatøkonomi. Desto flere penge du låner hos forskellige låneselskaber desto mere skal du betale i renter.

Dette er en af de primære årsager til, at privatpersoner ender i situationer, hvor de går personligt konkurs eller på anden vis bukker under